Vols veure què està aprenent el teu fill/a?

La graella de planificació setmanal és una  proposta didàctica que els equips docents de cada curs elaboren setmanalment amb l’objectiu de coordinar globalment allò que els nostres alumnes aprendran al llarg de la setmana.

Aquesta proposta, sorgida enmig del confinament del curs 2019-2020, va servir per veure la necessitat del treball conjunt dels diferents docents que entren en un curs i suposen una manera de coordinar més i millor els aprenentatges dels alumnes.

És per això que l’eina s’ha convertit en el principal element de treball dels equips docents en tant que parteix de la perspectiva de l’alumne que és, en última instància, el gran protagonista de tota acció d’ensenyament i aprenentatge.

Alhora, també esdevé una manera de planificar i anticipar les tasques i els objectius d’aprenentatge millorant així l’autonomia, l’organització i la consciència dels seus objectius i dels seus progressos.

No hem volgut deixat passar l’oportunitat de compartir amb les famílies les propostes didàctiques setmanals a través de la carpeta de curs de clickedu.

És una oportunitat d’obrir l’aprenentatge de les aules a les famílies per millorar-ne així l’acompanyament i fer-les partícips dels progressos dels seus fills i filles.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »