LOC (La Otra Cara), classificats per participar a la IX Competició Catalana de Miniempreses de JA

Enhorabona per la Miniempresa LOC, integrada pels alumnes de 1r de Batxillerat, Laia Canadés, Víctor Bellsolell, Óscar Grau, Gerard Rodríguez i Álex Vázquez que s’han classificat per anar a la IX Competició Catalana d’Empreses organitzada per la fundació americana Junior Achievement que promou l’emprenedoria a les escoles. D’entre 95 projectes presentats al programa Miniempreses en el qual han participat més de 2.000 alumnes, ells han quedat classificats en 2a posició entre els 18 finalistes.

El jurat ha valorat la qualitat del seu vídeo pitch i també del seu informe de projecte. Per tant, és ja una fita i una satisfacció haver arribat fins aquí. La nostra més sincera enhorabona! Heu fet una molt bona feina amb dedicació, passió, esforç i treball.

La miniempresa LOC, La Otra Cara, ha volgut crear una revista escolar 100% editada pels alumnes de l’escola. El seu objectiu era portar l’èxit que tenen als instituts americans l’edició d’una revista pròpia i, a la vegada, contribuir a incrementar l’hàbit de lectura i la cultura periodística dins l’àmbit escolar.

La revista dona veu a l’altra cara del dia a dia de les escoles: s’entrevista a professors i alumnes, es publiquen articles de temàtiques que els interessen i, fins i tot, des de la revista s’ha dut a terme una iniciativa, que ha comptat amb la participació de tots els alumnes, per canviar el disseny de la dessuadora escolar. També inclou una divertida secció de passatemps escolars.

Podeu veure el vídeo-pitch que van presentar a la competició.

L’equip de LOC es prepara aquests dies a la Sala Croma de l’escola per preparar una edició especial de la revista per la diada de Sant Jordi i també per ultimar detalls per la competició que tindrà lloc el dimarts 27 i el dimecres 28 d’abril.

Enguany, per l’impacte de la Covid-19, serà en un format 100% online. En un primer dia els alumnes tindran una entrevista amb el jurat i també faran dinàmiques de grup amb les altres miniempreses amb les quals competeixen. Dels resultats de la classificació prèvia i de les entrevistes s’escolliran 4 finalistes que podran participar a la Competició Nacional.

Molts ànims i endavant, emprenedors/es!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »